Gaisras Kretingoje, Klaipėdos g., kilo gegužės 30 d. Atvykus ugniagesiams, medinis namas degė atvira liepsna. Pastate buvo įrengti 5 butai. Nudegė antras namo aukštas, sudegė viduje buvę daiktai, nudegė pastato stogas.

„Ugnis negailestingai suniokojo mūsų namus. Po gaisro liko tik degėsiai, o galimybės gyventi, deja, ne“, – apie gaisro pasekmes savo paskyroje feisbuke pasakoja viena gyventoja.

Nelaimė be namų paliko penkias šeimas. Moters 4 asmenų šeima prisiglaudė 14 kvadratinių metrų ploto kambarėlyje. „Dėkojame Visatai, kad likome sveiki, bet labai norime grįžti į savo namus.“

Gyventoja kreipiasi į visus geros valios žmones, kurie galėtų padėti.

„Namą remontuosimės patys, rankas turime, abu šeimos vyrai yra darbštūs, bet labai reikalingos statybinės medžiagos, nuo mažiausios vinies iki medienos bei gipso plokščių ir finansinė pagalba – kiekvienas centas labai vertingas.“

Moteris nurodo sąskaitą, kur galima siųsti paramą:

Aistė Ramonienė
Telefonas : +37067270314
Sąskaita banke : LT127300010010266514
Paskirtis: Parama po gaisro

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją