Vilniaus apskrities policija praneša, kad birželio 1 d. apie 6 val. Vilniuje, Dariaus ir Girėno g., pastebėta, kad pavogtas automobilis BMW GT3. Mašina pagaminta 2018 m. Nuostolis tikslinamas.

Apie 7 val. 20 min. Vilniuje, Gelvonų g., pastebėta, kad išdaužius 2012 m. pagaminto automobilio BMW 1er Reihe priekinių durelių lango stiklą bei atidarius variklio dangtį, pavogti priekiniai žibintai, žibinto purkštukas, priekinis parkavimo daviklis. Taip pat apgadintas priekinis buferis. Nuostolis – 1 225 eurai.

Apie 9 val. 20 min. Vilniuje, Svajonių g., pastebėta, kad išdaužius 2021 m. pagaminto automobilio BMW X6 priekinių durelių lango stiklą bei atidarius variklio dangtį, pavogti priekiniai žibintai ir sulaužytas priekinis buferis. Nuostolis – apie 12 000 eurų.

Dėl vagysčių policija pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją