A. Mickevičiaus g. stovėjęs automobilis automobilis BMW 1er Reihe užsiliepsnojo birželio 1 d. apie 3 val. nakties. Degantį BMW pastenėjo naktį patruliuojantys policininkai.

Dvi ugniagesių autocisternos ir 10 ugniagesių atvyko per 9 min. Atvira liepsna degė automobiliai BMW ir „Toyota Avensis“.

Po 45 min. gaisras buvo numalšintas. Sudegė 2012 m. pagaminto automobilio BMW visos degios detalės, taip pat apdegė 2016 m. pagaminto „Toyota Avensis“ priekis ir salonas. Apsilydė ir 2001 m. pagaminto automobilio „SAAB Aero“ galinės plastikinės apdailos juostelės ir žibintai.

Įvykio vietoje sudeginto BMW savininkas Delfi žurnalistui sakė, kad iš Klaipėdos atvažiavo aplankyti Vilniuje gyvenančios draugės. Sudegintą automobilį aptiko tik iš ryto, susiruošęs važiuoti į vaikų vasaros stovyklą, kurioje dirba vadovu. Vyras teigia, kad kaimynai matė degalų talpyklą, išmestą pro antro ar trečio aukšto langą.

Į įvykio vietą atvykęs ugniagesių inspektorius rado talpyklą, iš jos sklido aitrus kvapas.

Anot savininko, policija nurodė jam pačiam pasirūpinti automobilio liekanomis. Vyras nebuvo apdraudęs savo mašinos kasko draudimu.

Nuostoliai nustatinėjami. Įtariama, kad gaisras kilo dėl padegimo. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją