Kaip informavo Policijos departamentas, gegužės 26 d. 20 val. 44 min. buvo gautas pranešimas, kad Vilniuje, Ukmergės g., kavinėje neblaivus vyriškis konfliktuoja su apsaugos darbuotoju, neišeina iš kavinės patalpų.

Įvykio vietoje sulaikytas įtariama neblaivus (blaivumą tikrintis atsisakė) Vilniaus miesto apylinkės teismo teisėjas (gim. 1963 m.).

Pirminiais duomenimis, teisėjas nevykdė policijos pareigūnų reikalavimų, juos įžeidinėjo.

Naujienų portalas 15min.lt praneša, kad tai teisėjas Edvardas Juozėnas.

Surašytas administracinių nusižengimų protokolas pagal LR ANK 484 str. 1 d. (alkoholinių gėrimų gėrimas viešosiose vietose arba neblaivaus asmens pasirodymas viešosiose vietose), 506 str. 4 d. (statutinių valstybės tarnautojų, karo policijos, Lietuvos Respublikos vadovybės apsaugos tarnybos ar žvalgybos pareigūnų teisėtų nurodymų ar reikalavimų nevykdymas), 508 str. 1 d. (statutinio valstybės tarnautojo, kario ar žvalgybos pareigūno garbės ir orumo pažeminimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)