Apie 11 val. Vilniuje, Savanorių prospekte, troleibuso 54 metų vairuotoja pradėjo važiuoti, neįsitikinusi, kad troleibuso durys uždarytos. Prie vidurinių durų stovėjusi keleivė iškrito ant šaligatvio. 84 metų moteris dėl sužeidimų paguldyta į ligoninę.

Apie 8 val. Kaune, Zanavykų gatvėje, 67 metų vyras važiavo dviračiu šaligatviu ir kirsdamas važiuojamąją kelio dalį, atsitrenkė į automobilį „Audi A8“. Nukentėjo dviratininkas.

Apie 13 val. 20 min. Kėdainių rajone, rajoniniame kelyje Kėdainiai–Lipliūnai–Krakės, kelio vingyje į griovį nuvažiavo ir apvirto automobilis „VW Touran“, nukentėjo jį vairavęs 72 metų vyras.

Apie 14 val. Palangoje, Kretingos ir J. Piktuižio gatvių sankryžoje, 26 metų vyro vairuojamas automobilis „VW Touran“, sukdamas į kairę, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios moters ir ją kliudė. Nukentėjo 85 metų pėsčioji.

Apie 15 val. 20 min. Kaune, Laisvės alėjoje, dviračių taku dviračiu važiuodamas 37 metų vyras partrenkė įbėgusią mažametę. Nukentėjo 4 metų pėsčioji.

Apie 15 val. 30 min. Šilutėje, Miško ir Šyšos gatvių sankryžoje, į pėsčiųjų perėją dviračiu įvažiavusį 8 metų berniuką kliudė automobilis „Toyota Yaris“, vairuojamas 58 metų moters. Nukentėjęs vaikas nuvežtas į ligoninę.

Apie 15 val. 30 min. Vilniuje, Švitrigailos gatvėje, 19 metų vaikinas, važiuodamas elektriniu paspirtuku, šaligatvyje susidūrė su dviračiu. Jį vairavo ir nukentėjo 11 metų berniukas.

Apie 16 val. Šakių rajone, Kirmiškių kaime, krašto kelyje Vilkaviškis – Kudirkos Naumiestis – Šakiai, automobilis „Audi A8“, vairuojamas 26 metų vyro, kliudė ta pačia kryptimi važiavusį dviratį. Nukentėjo juo važiavęs girtas 38 metų vyras (3,03 promilės).

Apie 18 val. Panevėžyje, Vyskupo K. Paltaroko ir S. Daukanto gatvių sankryžoje, į važiuojamąją kelio dalį staiga elektriniu paspirtuku įvažiavusią nepilnametę kliudė automobilis „VW Passat“, vairuojamas 59 metų moters. Nukentėjo 12 metų paspirtukininkė.

Apie 19 val. Panevėžio rajone, krašto kelyje Ukmergė – Raguva –
Nemėžis, vairuojamo automobilio „Seat Cordoba Vario“ nesuvaldė 52 metų vyras. Automobilis nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo vairuotojas.

Apie 20 val. Vilniaus rajone, Avižienių kaime, nenustatytas automobilis susidūrė su dviračiu. Nukentėjo 60 metų dviratininkas. Jam nustatytas vidutinis girtumas (2,28 prom.).

3 avarijos įvyko dėl girtų vairuotojų kaltės. 20 val. 20 min. Kretingos r., Salantuose, vyras (gim. 1972 m.), vairuodamas automobilį „Opel Astra“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Mašina atsitrenkė į kelio ženklus, bet iš eismo įvykio vietos nuvažiavo. Po valandos vairuotojas surastas Salantuose, jam nustatytas sunkus girtumas (3,02 prom.)

Užfiksuotos 24 avarijos, kai transporto priemonės susidūrė su gyvūnais – antimi, briedžiu, šernu, stirnomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją