Gegužės 21 d. Šalčininkų r., Pabarės sen., Nevainionių k., miške pareigūnai su specialia įranga aptiko įrangą naminei degtinei gaminti.

Šalia veikiančio aparato policija sulaikė labai gerai pažįstamus sutuoktinius. Jie nuolat užsiima naminės degtinės gamyba. Šį kartą sutuoktiniai nustebino net pareigūnus, mat nepraėjo nė mėnuo, kai jiedu buvo sulaikyti už tą pačią veiklą.

Prieš 3 savaites sutuoktiniai degtindariai įkliuvo veždami 50 litrų naminės degtinės Šalčininkų rajono keliais. Per kratą buvo rasta dar apie 20 litrų naminės degtinės, bet nuo nelegalaus verslo neatbaidė net baudžiamosios atsakomybės grėsmė.

Nusikaltimą atskleidė speciali, kovai su pavojingais visuomenei nusikaltimais įkurta ir Šalčininkų rajone dirbanti pareigūnų grupė. Pranešama, kad ši grupė per pastaruosius metus atskleidė ne vieną vagystę ir nusikaltimų susijusių su nelegalaus alkoholio ar kontrabandinių akcizinių prekių apyvarta.

Pilietiški gyventojai su pareigūnais nuolatos dalijasi aktualia informacija apie nusikalstamumo apraiškas Šalčininkų rajone, o Šalčininkų savivaldybė prisideda, kad pareigūnai turėtų šiuolaikiškos įrangos kovai su nusikaltimais rajone.

Šalčininkų rajono policija dėkinga gyventojams už aktyvią pagalbą ir vertingą informaciją išaiškinant teisės pažeidimus. Pastebėjus galimai daromus teisės pažeidimus ar nusikalstamą veiklą, policija prašo pranešti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112 arba per elektroninių policijos paslaugų portalą www.epolicija.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją