Policijos departamentas informuoja, kad gegužės 18 d., apie 18 val. 50 min., Visagine, ties Kosmoso g., miško poilsiavietėje, neblaivus (2,20 prom.) vyras (gim. 1978 m.), šaudydamas į medžius iš pneumatinio ginklo, netyčia sužalojo neblaivią (2,64 prom.) moterį (gim. 1978 m.).

Nukentėjusioji, suteikus med. pagalbą, gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pneumatinis šautuvas paimtas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 2 d. (fizinio skausmo sukėlimas ar nežymus sveikatos sutrikdymas).

Tą pačią dieną 21 val. 2 min. gautas pranešimas, kad Vilniaus r., Pikutiškių k., savo namo kieme, vyras šaudo iš ginklo.

Įtariamasis (gim. 1970 m.) neblaivus (0,94 prom.), pas kurį rastas ir paimtas teisėtai laikomas pistoletas „Glock 17“, apklaustas.

Įvykio metu žmonės nesužaloti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 255 str. 1 d. (šaunamojo ginklo, šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų laikymo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją