Vietos žiniasklaida pirmadienį skelbė, jog įvyko nelaimė ir du žmonės iš 11 asmenų grupės įkrito į upę ir dingo.

Turistai plaukė plaustais Dušečio rajone, Gudamakario slėnyje, į šiaurę nuo sostinės Tbilisio.

Upė buvo patvinusi dėl liūčių, o valtimis plaukę turistai greičiausiai atsitrenkė į upėje nuvirtusius medžius, praneša mtavari.tv.

Anot Sakartvelo naujienų portalų, kad vakar (gegužės 15 d.), kai įvyko nelaimė, buvo rastas vieno turisto kūnas.

Antradienį gelbėtojai rado dar vieno žmogaus kūną – pagal dabartinę informaciją, žuvusysis yra Lietuvos pilietis, informuoja „Formula“ televizija. Teigiama, kad paieškos ir gelbėjimo darbai tęsėsi visą naktį.

Anot 15min.lt, abu žuvę žmonės yra lietuviai. Lietuvos diplomatai kol kas žinių, jog Sakartvele žuvo lietuviai, negali patvirtinti.

Žuvusysis – juvelyrikos parodos „Amber Trip“ organizatorius

Paaiškėjo vieno žuvusio lietuvio tapatybė – anot 15min.lt mirė Baltijos juvelyrikos parodą „Amber Trip“ organizuojančios bendrovės įkūrėjas ir vadovas Giedrius Guntorius.

Apie vyro mirtį pranešama ir socialiniuose tinkluose.

„Netikėtai netekome mylimo Tėčio, sutuoktinio ir draugo, turėjusio itin didelę širdį, talpinusią tiek daug vilties, svajonių, didžiulių užmojų.

Kaip niekas kitas jis gebėjo įkvėpti, kurti, besąlygiškai mylėti ir rūpintis. Dabar mums lieka tik meilė, kuri daug stipresnė už mirtį.

Giedriau, ilsėkis ramybėje. Tave visados mylintys žmona ir vaikai“, – rašoma G. Guntoriaus feisbuke.

Įmonės „Amber Trip“ feisbuke taip pat buvo pasidalinta liūdna žinia.

„Su giliu liūdesiu pranešame apie „Amber Trip“ įkūrėjo ir organizatoriaus Giedriaus Guntoriaus išėjimą. Su atsidavimu Giedrius atliko pagrindinį vaidmenį propaguojant Baltijos gintaro grožį ir subūrė juvelyrikos bendruomenę tris dešimtmečius. Jo prasmingų darbų ir neišsenkančios energijos labai trūks ne tik mūsų bendruomenės viduje. Nuoširdi užuojauta jo šeimai, draugams ir visai juvelyrikos ir gintaro bendruomenei šiuo gilios netekties laikotarpiu.

Tegul jo atminimas amžinai mus įkvepia“, – jautria žinia pasidalino „Amber Trip“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)