Apie 7 val. 30 min. Trakų rajone, Lentvaryje, Mokyklos ir Pakalnės gatvių sankryžoje, iš šalutinio kelio išvažiavęs elektrinis paspirtukas susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu „VW Passat“. Per šį eismo įvykį nukentėjo elektriniu paspirtuku važiavę mažamečiai: 12 metų vairuotoja ir 8 metų keleivis. Abu nuvežti į ligoninę.

11 val. Vilniuje, T. Narbuto gatvėje, prie žiedinės sankryžos, 32 metų vyro vairuojamas automobilis „Toyota Auris“ kliudė per pėsčiųjų perėją elektriniu paspirtuku važiuojančią 15 metų paauglę. Ji nukentėjo ir buvo nuvežta į ligoninę.

Apie 13 val. 30 min. vėl eismo nelaimė įvyko Lentvaryje. Klevų alėjoje į automobilį „Audi A4“, sustojusį prie perėjos praleisti pėsčiojo, atsitrenkė ta pačia kryptimi dviračiu važiavęs 59 metų vyras.

Apie 17 val. 40 min. Klaipėdoje, Šiaurės prospekto ir Kretingos gatvės sankryžoje, per pėsčiųjų perėją dviračiu važiavusią moterį kliudė nenustatytas automobilis. Nukentėjo neblaivi 37 metų dviratininkė (2,47 promilės).

Apie 20 val. Kaune, T. Ivanausko gatvėje, iš kiemo dviračiu išvažiuodamas 9 metų berniukas atsitrenkė į pagrindiniu keliu važiavusį 40 metų moters vairuojamą automobilį BMW 525D. Nukentėjo mažametis eismo dalyvis.

Vilniuje, Mokyklos gatvėje, 44 metų moters vairuojamas „Renault“ automobilis kliudė ne pėsčiųjų perėja per važiuojamąją kelią ėjusią 10 metų mergaitę.

Kaune, Vaidoto gatvėje, bėgdamas per automobilių stovėjimo aikštelę į važiavusį automobilį „Nissan“, vairuojamą 28 metų vyro, atsitrenkė 14 metų berniukas.

Apie 19 val. Kaune, Raudondvario plente, nenustatytas automobilis, važiuodamas atbulas, kliudė ėjusią neblaivią 50 metų moterį, ji griuvo ir susižalojo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją