Panevėžio apskrities policija praneša, kad incidentas įvyko gegužės 15 d., apie 20 val.40 min.

Panevėžyje, Kosmonautų g., šalia prekybos centro vyras (gim. 1970 m.) bandė sudrausminti iš prekybos centro išėjusius 3 vyrus. Jie pažeidinėjo viešąją tvarką.

Chuliganai juos sustabdžiusį vyrą apmėtė akmenimis ir šaligatvio plytelėmis. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Portalas aina.lt praneša, kad nuo chuliganų nukentėjo prekybos centro „Lidl“ apsaugos darbuotojas (gimęs 1970 metais). Akmenys ir plytelės pataikė į vyro koją ir ranką. Kadangi prekybos centro „Lidl“ prieigos stebimos vaizdo stebėjimo kameromis, tikimasi įtariamuosius nustatyti.

Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, gali būti baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją