Panevėžio apygardos teismas praneša, kad devyniolikmetis pernai, ankstyvą liepos 16-osios rytą, įsibrovė į nukentėjusios moters namus ir puolė badyti ją peiliu.

Moteriai buvo durta ne mažiau kaip 17 kartų į gyvybiškai svarbias kūno vietas: kaklą, krūtinę. Užpuolikas pasišalino tik tada, kai nukentėjusioji nustojo šaukti ir apsimetė esanti negyva. Kaltinamasis nukentėjusiąją pažinojo iš matymo.

Teismo posėdyje kaltinamasis pareiškė, kad pripažįsta savo kaltę ir sutiko duoti parodymus. Anot jo, liepos 15-osios vakare jis dalyvavo vakarėlyje, kur buvo švenčiamos abiturientų išleistuvės, ten vartojo alkoholį. Jis buvo toks girtas, kad neatsimena nei kaip atsidūrė nukentėjusiosios namuose, nei ką ten veikė, nei kodėl apskritai ten ėjo.

Jaunuolis teigė, kad neturėjo motyvo užpulti iš matymo pažįstamos moters ar ją nužudyti.

Teismo posėdyje taip apklausta nukentėjusi moteris, jos motina ir dar 5 liudytojai, prisijungę nuotoliniu būdu iš Zarasų teismo rūmų.

Planuojama, kad kitas posėdis vyks birželio 21 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)