Operacijoje dalyvavo ir Vilniaus antrojo policijos komisariato pareigūnai.

Gegužės 10 d. nustatytos 3 seksualines paslaugas už materialinį atlygį teikusios moterys. Jauniausia (gim. 1982 m.) – užsienio pilietė. Ji buvo įkliuvusi ir išvakarėse.

Kitos dvi prostitutės taip pat įkliuvo ne pirmą kartą. Vyriausioji (gim. 1966 m.) sulaikytoji svarstė, kad jau metas atsisakyti savo amato ir išeiti į „pensiją“.

Dar dvi „plaštakės“ per tą pačią operaciją įkliuvo Alytaus apskrities policijai.

Alytuje Statybininkų g. bute 40-metė užsienio šalies pilietė teikė seksualines paslaugas už atlygį. Moteris tikino, kad tai daro savo noru, jos niekas neišnaudoja.

Kita šio amato atstovė darbavosi Birštono kurorte. Kliento laukusi 34-erių alytiškė, savo namuose sulaukė policijos pareigūnų. Anksčiau ne kartą, o šiais metais – antrą kartą už vertimąsi prostitucija bausta moteris ir vėl įkliuvo.

Savo paslaugas ji reklamavo skelbimų portaluose. Ji taip pat teigė, kad dirba savo noru, nors žino, kad tokia veikla yra neleistina, o už vertimąsi ja yra baudžiama.

Už tai gresia bauda nuo devyniasdešimties iki šimto keturiasdešimt eurų. Už pakartotinai padarytą nusižengimą – bauda nuo šimto keturiasdešimt iki trijų šimtų eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją