Apie 12 val. 45 min. Kelmės rajone, magistraliniame kelyje A12 Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, automobilio „Opel Meriva“ vairuotojas, sukdamas į kairę nepraleido priešinga kryptimi važiavusio krovininio automobilio „MAN“, vairuojamo 34 metų Tadžikistano piliečio, ir su juo susidūrė.

Sužeisti trys žmonės: lengvąjį automobilį vairavęs 82 metų vyras ir kartu važiavusios 37-erių bei 77 metų keleivės.

Dar 3 žmonės sužeisti Vilkaviškio rajone. Krašto kelyje Vilkaviškis – Gražiškiai, kelio susiaurėjime ant tilto per Širvintos upę, susidūrė priešpriešinio eismo juostomis važiavę automobiliai „Land Rover Freelander“, vairuojamas 61 metų vyro, ir „VW Golf“.

Nukentėjo šiuo automobiliu važiavę 27 metų vairuotoja, 9-erių ir 13 metų keleiviai.

Iš viso per avarijas sužeista 16 žmonių, tarp jų 5 nepilnamečiai. Motociklų vairuotojai pateko į 3 eismo įvykius.

Apie 8 val. Klaipėdoje, Statybininkų prospekto ir Žardininkų gatvės sankryžoje, automobilis „Honda FR-V“, vairuojamas 67 metų vyro, nepraleido važiavusio motociklo „Honda CB 500X“ ir su juo susidūrė. Nukentėjo motociklo 21 metų vairuotojas.

Apie 13 val. 30 min. Vilniuje, Saltoniškių gatvėje, iš stovėjimo aikštelės išvažiuojantis „Volkswagen“ markės automobilis, vairuojamas 38 metų vyro, nepraleido jam iš kairės važiavusio motociklo „Kawasaki“. ir susidūrimo neišvengta. Nukentėjo motociklo 42 metų vairuotojas.

Apie 17 val. Panevėžyje, Aguonų ir Pušyno gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 46 metų vyro, išvažiuodamas iš šalutinio kelio, susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Mash Cafe Racer“. Nukentėjo jį vairavusi 17 metų mergina, teisę vairuoti nepilnametė turi.

Apie 14 val. Panevėžyje, J. Basanavičiaus gatvėje, pėsčiųjų take sustojęs automobilis „Nissan Qashqai“, vairuojamas 46 metų moters, pariedėjo atbulas ir kliudė už automobilio ėjusią 75 metų pėsčiąją, ji griuvo ir susižeidė.

Apie 22 val. 43 min. Vilniuje, Architektų gatvėje, nereguliuojama pėsčiųjų perėja ėjusį nepilnametį partrenkė automobilis „Peugeot“, vairuojamas 21 metų vaikino. Nukentėjo 17-metis pėsčiasis. Įtariama, kad jis buvo neblaivus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją