Eismo nelaimė Utenos g. įvyko įvyko 18 val. 47 min. Utenos ir Kernavės g. sankryžoje susidūrė automobilis „Toyota Prius“ ir dviratis.

Dviratininkas buvo sąmoningas. Jis buvo paguldytas į greitosios pagalbos medikų automobilį. Medikams su nukentėjusiuoju teko bendrauti angliškai.

Galiausiai nutarta jį vežti į ligoninę ir apžiūrėti išsamiau.

Po avarijos stipriais susijaudinusi „Toyota Prius“ vairuotoja Delfi žurnalistui pasakojo, kad Utenos g. važiavo namo. Sankryžoje su Kernavės g. iš kairės atlėkė dviratininkas ir beveik nestabdydamas rėžėsi į automobilio sparną.

Sankryžoje esantys kelio ženklai rodo, kad Kernavės g. yra šalutinė, ja važiuojantys vairuotojai privalo praleisti važiuojančius Utenos g.

Kol įvykio vietoje dirbo medikai ir policija, eismas sankryžoje buvo sustabdytas. Vairuotojams teko apsisukti ir ieškoti aplinkkelio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją