Skaudi nelaimė įvyko 8 val. 45 min. Švitrigailos gatvėje. Perėjoje prie Švitrigailos ir T. Ševčenkos g. sankryžos automobilis VW partrenkė 12 metų berniuką. Mašina galiniu dešinės pusės ratu užvažiavo ant vaiko kojų.

Jo motina pareigūnams pasakojo, kad atvežė sūnų savo automobiliu ir išleido prie pėsčių perėjos. Kiek pavažiavusi Ševčenkos g., moteris pažiūrėjo į veidrodėlį ir nustėro, pamačiusi, kad toje vietoje, kur išlipo sūnus, įvyko avarija.

Moteris nedelsdama grįžo ir su siaubu pamatė, kad jos berniukas – prispaustas po automobiliu „VW T-Rock“. Jo vairuotoja (gim. 1957 m.) pareigūnams paaiškino, kad sankryžoje suko į dešinę iš T. Ševčenkos į Švitrigailos g. degant žaliam šviesoforo signalui ir praleido visus gatve einančius pėsčiuosius.

VW vairuotojos teigimu, įvažiavus į Švitrigailos g., maždaug už 25 m nuo perėjos, įstrižai į kelią išbėgo vaikas ir trenkėsi į automobilį. VW vairuotoja iš karto sustojo, ji buvo blaivi.

Ugniagesiai pakėlė mašiną ant dviejų oro pagalvių ir ištraukė sužeistą vaiką. Jį apžiūrėjo greitosios pagalbos medikai ir išvežė į Santaros klinikų vaikų ligoninę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)