Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad antradienį 21.47 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių rajone, Darsūniškio k., Vytauto Didžiojo g., galimai paskendo žvejys.

Pirminiais duomenimis, atvykus ugniagesiams vyrą (gim. 1994 m.) iš vandens jau buvo ištraukę žvejai.

Laukdami, kol atvyks medikai, ugniagesiai gaivino nukentėjusįjį. Vis dėlto atvykę medikai konstatavo nelaimėlio mirtį.

Aplinkosaugininkai vyko tikrinti pranešimą

Aplinkos apsaugos departamentas informuoja, kad vakar vakare aplinkosaugininkai bandė gaivinti Darsūniškyje nuskendusį žmogų.

„Antradienį vakare, po 20 val., Aplinkos apsaugos departamento Pranešimų priėmimo tarnyba gavo pranešimą, kad Kaišiadorių rajone Darsūniškyje žvejojama draudžiamu užkabinamuoju būdu. Atvykus į nurodytą vietą buvo matyti, kad vandens telkiniuose šalia Kauno marių žvejojama.

Tikrindami žvejus, aplinkosaugininkai išgirdo pagalbos šauksmą, kad skęsta žmogus. Nors, nubėgę į nelaimės vietą pareigūnai bandė vyrą gelbėti, jiems nebepavyko“, – praneša Aplinkos apsaugos departamentas.

Teigiama, kad pradėtas policijos tyrimas.

Aplinkos apsaugos departamentas reiškia nuoširdžią užuojautą žuvusio žmogaus artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją