Gegužės 2 d. pareigūnai užfiksavo, kad Klaipėdoje, Taikos pr. esančiame bute, 1994 m. gimusi užsienio šalies pilietė teikė seksualines paslaugas už atlygį. Jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Dar viena prostitucija besiverčianti užsienietė užfiksuota kitame, taip pat Taikos pr. esančiame bute. 1993 m. gimusiai moteriai taip pat surašytas protokolas. Abi moterys už tokio pobūdžio pažeidimą baudžiamos pirmą kartą, todėl sumokėti turės pusę minimalios baudos – 45 eurai.

Kitą dieną pareigūnai nustatė, kad 1985 m. gimusi, ne pirmą kartą į pareigūnų akiratį patenkanti moteris vėl verčiasi prostitucija Klaipėdoje, Kuosų g. esančiame bute. Už pakartotinai padarytą nusižengimą gresia bauda nuo šimto keturiasdešimt iki trijų šimtų eurų.

Tame pačiame bute įkliuvo ir 2000 m. gimęs vyras. Jis pasinaudojo seksualinėmis paslaugomis už atlygį. Pirmą kartą baudžiamam vyrui už naudojimąsi prostitucijos paslaugomis gresia 45 eurų bauda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją