Marijampolės apskrities policija praneša, kad per operaciją į pagalbą buvo pasitelkti Kalvarijos pasienio užkardos pasieniečiai bei Marijampolės kalėjimo Saugumo valdymo skyriaus kinologė.

Balandžio 27-ąją Kalvarijos savivaldybėje, Lietuvos - Lenkijos pasienio ribose, kriminalistų patikrinimui buvo sustabdytas krovininis automobilis su priekaba. Ant jos iš Didžiosios Britanijos buvo gabenamas visureigis BMW X5.

Kriminalistai turėjo duomenų, kad visureigyje gali būti gabenama paslėpta narkotikų kontrabanda. Nutarta atlikti automobilio kratą. Visureigio BMW X5 duryse rasti paslėpti vakuuminiai paketai. Juose buvo 17 kilogramų kanapių.

Tą pačią dieną kriminalistai Kauno mieste bei Prienų rajone sulaikė trijų asmenų (gim. 1982 m., 1994 m. ir 1992 m.) grupę, susijusią su šios narkotikų kontrabandos organizavimu. Pas įtariamuosius rasta narkotinių bei psichotropinių medžiagų bei didelė grynųjų pinigų suma.

Policijos konfiskuotų narkotikų vertė siekia 200 tūkst. eurų. Teismas visiems trims sulaikytiems įtariamiesiems paskyrė suėmimą.

Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją