Anot situaciją feisbuko grupėje „Reidas Vilniuje“ aprašiusio vyro, Ozo g., prie greito maisto restorano „Hesburger“ yra ženklas, draudžiantis važiuoti prieš eismą.

Kažkas ženklą pasuko 90 laipsnių. Netoliese, Maišiagalos g., Vilniaus kelių policijos pareigūnai tikrino gyventojo skundą dėl ženklų nepaisančių vairuotojų.

Pastebėję, kad vienas automobilis važiuoja ten, kur buvo nusuktas ženklas, pareigūnai sustabdė vairuotoją ir surašė Administracinio nusižengimo protokolą.

Žinutės feisbuke autorius teigia, kad susisiekus su Vilniaus miesto savivaldybės Eismo organizavimo skyriaus vedėju Mariumi Maldeikiu, buvo patvirtinta, kad toje vietoje ženklas draudžia įvažiuoti į „Hesburger“ ir yra pasuktas savavališkai.

Vilniaus Kelių policijos atstovė Inga Šablinskienė Delfi žurnalistui pripažino, kad pareigūnai buvo suklaidinti. Sužinojus šią situaciją, nedelsiant imtasi veiksmų. Nustatyta, kad ženklas yra įrengtas privačioje valdoje, už jo priežiūrą yra atsakingi „Hesburger“ atstovai. Pastarieji nematė, kad ženklas nusuktas. Pareigūnai juos informavo ir įspėjo apie situaciją. Už ženklų nepriežiūrą gresia administracinė atsakomybė.

Pareigūnės teigimu, paaiškėjus įvykio aplinkybėms, nubaustam vairuotojui jau pranešta, kad nemokėtų baudos. Nagrinėjant administracinį pažeidimą, jam surašytas protokolas bus panaikintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)