Pranešama, kad sekmadienį, apie 10.50 val. namuose, Tauragės r., Žygaičių sen., Aukštupių k., rastas vyro, gim. 1955 m., kūnas be išorinių smurto žymių.

Tą pačią dieną, apie 11 val. 10 min., Skuodo r., Vabalių k., namuose rastas mirusio vyro (gim. 1962 m.) kūnas su durtine-pjautine žaizda kakle.

Apie 14 val. 40 min. Prienų r., Šilavoto sen., Elzbietiškio k., šalia žvyruoto kelio, ant žalios vejos, rastas vyro (gim. 1979 m.) kūnas be išorinių kūno sužalojimų.

Taip pat, apie 15.25 val., Šilalėje, Vasario 16-osios g., rastas vyro, gim. 1967 m., kūnas be išorinių smurto žymių.

Apie 15 val. 31 min. Klaipėdoje, Bandužių g., ant suoliuko rastas mirusios nenustatytos tapatybės apie 60 metų amžiaus moters kūnas be išorinių smurto žymių.

Apie 16.00 val. namuose, Pagėgių sav., Lumpėnų k., rastas vyro, gim. 1958 m., kūnas be išorinių smurto žymių.

Anot ugniagesių, bute Kaune buvo rastas negyvas vyras. 19.33 val. informuota, kad pranešėjas negali susisiekti su kaimynu, mano, kad galėjo sutrikti sveikata. Buvo išlaužtos buto durys, įleisti medikai ir policijos pareigūnai. Viduje rastam vyrui medikai konstatavo mirtį.

Gegužės 1 d. 0.10 val. Akmenėje, Stadiono g., rastas mirusios moters, gim. 1965 m., kūnas be akivaizdžių smurto požymių.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežastims nustatyti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)