Vilniaus policijos duomenimis, avarija įvyko Nemenčinės pl. atkarpoje nuo Karačiūnų iki Kairėnų g.

Dėl susidūrusių mašinų pravažiuoti buvo neįmanoma. Liudytojai pranešė, kad įvykio vietoje yra greitosios pagalbos darbuotojai, bet apie sužeistus žmones informacijos kol kas dar nėra.

Įvykio vietoje dirbo policija ir ugniagesiai. Pasak gelbėtojų, prispaustų ir traumuotų žmonių nebuvo.

Vairuotojas neblaivus

Pasirodo, kad vienas avarijos dalyvis buvo neblaivus. Anot policijos, automobilis „Audi A6“, vairuojamas neblaivaus (1,65 prom.) vyro (gimusio 1986 m.), lenkdamas autobusą, kur lenkimas yra draudžiamas, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Audi Q7“, vairuojamu moters (gimusios 1963 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Audi Q7“ vairuotoja, kuri dėl sužalojimų pristatyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 2 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Tai ne vienintelė avarija trečiadienio vakarą Vilniuje. Dėl lietaus gatvių danga šlapia ir slidi.

Vakare Naugarduko g. buvo sužalotas motociklininkas. Pirminiais duomenimis, automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas vyro (gimusio 1999 m.), nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu BMW, kurį vairavo vyras (gimęs 1985 m.).

Po smūgio motociklas su vairuotoju pargriuvo bei atsitrenkė į priešpriešine eismo juosta važiavusį automobilį „VW Touran“, vairuojamą vyro (gimusio 1991 m.).

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 1 d.

.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją