Policija informavo, kad apie 21 val. 50 min. Kupiškio r., Pyragių k., automobilyje „Mercedes Benz“ rastas skaidrus polietileninis maišelis su viduje esančia, galimai, psichotropinė medžiaga marihuana ir geležinė „Barkleys“ su galimai psichotropinė medžiaga.

Pas automobilio keleivį (gim. 2000 m.) rastas popieriaus lankstinukas su psichotropine medžiaga, galimai, marihuana. Keleivis sulaikytas.

Taip pat apie 21 val. 50 min. Kupiškio r., Pyragių k., Tujų g., automobilyje „VW Golf“ rasta 12 vienetų folijos lankstinukų su psichotropine medžiaga, galimai, marihuana.

Pas automobilio savininką rasta vienas vienetas folijos ir vienas popieriaus lankstinukai su psichotropine medžiaga, galimai, marihuana.

Įtariamas nusikalstamos veikos padarymu sulaikytas.

Dėl įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai pagal LR BK 259 str. 1 d. (neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją