Pirminiais duomenimis, balandžio 24 d., apie 7 val. 20 min., Kaune, Lazdynėlių g., buto vonioje, rastas mirusios moters (gim. 1987 m.) kūnas su kirstine žaizda pakaušio srityje.

Tą pačią dieną apie 9 val. Marijampolės sav., Patašinės k., prie gyvenamojo namo, rastas mirusio vyro (gim. 1949 m.) kūnas su šautine žaizda galvos srityje. Šalia kūno rastas ir paimtas teisėtai laikomas lygiavamzdis šautuvas.

Taip pat apie 17 val. 47 min. Druskininkų sav., Jaskonių k., tvarkant sodo namą, nuo laiptų nukrito ir nuo patirtų sužalojimų mirė vyras (gim. 1977 m.).

Apie 19 val. 34 min. gautas Vilniaus ligoninės pranešimas, kad 19 val. mirė vyras (gim. 1954), kuris balandžio 7 d. buvo atvežtas iš savo namų Vilnius, Stanevičiaus g., ir paguldytas į ligoninę.

Šiauliuose, Tilžės g., namuose, apie 19 val. 45 min. rastas mirusio vyro (gim. 1956 m.) kūnas irimo stadijoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Balandžio 25 d. apie 0 val. 17 min. gautas Telšių ligoninės pranešimas, kad mirė reanimuojamas vyras (gim. 1968 m), kuris balandžio 24 d. apie 22 val. buvo atvežtas iš savo namų Telšiuose, Neries g., ir paguldytas į ligoninę dėl galvos traumos.

Dėl įvykių pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus mirties priežastims nustatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją