Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad įtariamasis sulaikytas, važiuojantis savo automobiliu Vilniuje, Molėtų plentu.

Sustabdžius ir patikrinus įtariamojo automobilį, rasta ir paimta apie 1 kg narkotinės medžiagos – kanapių, taip pat 2 paketai, imituojantys apelsinus. Įtariama, kad juose buvo 400 g hašišo. Su įtariamuoju važiavo jo mažametis vaikas. Vyras apsimetė, kad važiuoja su vaiku namo.

Atliekant tyrimą, buvo nustatytos galimos narkotinių medžiagų slaptavietės. Paaiškėjo, kada įtariamasis legaliai vertėsi langų stiklinimu. Šalia vieno statybos objekto Vilniuje, kur įtariamasis stiklino langus, jūriniame konteineryje, tarp įrankių ir langų konstrukcijų, rastos pilnos dėžės paketų su kanapėmis. Iš viso konteineryje buvo apie 15 kg kanapių.

Atlikus kratą įtariamojo namuose, įvairiose talpyklose ir paketuose rasta dar apie 1 kg kanapių ir pinigų, galimai gautų pardavus narkotikus.

Įtariama, kad vyras namie padalindavo kanapes mažesnėmis dalimis ir vėliau jas platindavo.

Bendrai rasta ir paimta apie 17 kg kanapių. Jų vertė gali siekti apie 85 000 eurų. Taip pat 400 g hašišo, kurio vertė apie 4 000 eurų. Bendra rastų narkotikų vertė – apie 89 000 eurų.

Įtariamajam skirta griežčiausia kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams. Už inkriminuojamo nusikaltimo padarymą gresia laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją