Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius informavo, kad 18.20 val. buvo gautas pranešimas, jog A1 kelyje, važiuojant nuo Kryžkalnio atsivėrė duobė.

Teigiama, kad buvo apgadinti automobiliai, žmonės nenukentėjo.

Liudininkai rašo, kad duobė atsivėrė pirmoje eismo juostoje, dėl jos buvo apgadinta net 15 automobilių. Anot žmonių, duobė atsivėrė ties posūkiu į Juodaičius.

Į įvykio vietą išvyko kelininkai ir pareigūnai.

Įgriuvo tiltas

„Įgriuvo dar vienas tiltas Raseiniuose. Automagistralėje ties Butkiške įlūžo viadukas, situacija labai rimta, panašu, kad išplautas pagrindas. Vairuokite atsargiai“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė meras.

A. Nekrošius nurodė, kad po šio įvykio vienas pirmųjų darbų – pokalbis.
„Vienas pirmųjų darbų – susitikimas su LAKD vadovais ir Susisiekimo ministerija – kalbėjimas apie vis pasikartojančias problemas“, – pabrėžė jis.

Eltai susisiekus su Bendruoju pagalbos centru (BPC) paaiškėjo, kad įvažiavus į duobę nukentėjo keli automobiliai.

„Mes gavome (pranešimus – ELTA) apie dvi mašinas, bet galimas dalykas, kad ten buvo ir daugiau mašinų“, – sakė BPC atstovė Vilma Juozevičiūtė.

Arvydo Nekrošiaus nuotr.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)