Vilniaus apskrities policija praneša, kad balandžio 7-osios vakare, apie 22 val. 30 min. į Ukmergėje gyvenančios 78-erių moters butą pasibeldė nepažįstamas vyras.

Pamaniusi, kad atėjo anūkas, ukmergiškė atrakino duris. Nepažįstamasis ėmė reikalauti pinigų. Močiutė su lazda vyrui sudavė per rankas, šis jai trenkė į veidą. Močiutė pargriuvo, ėmė šaukti kaimynus, šie netrukus pasirodė tarpduryje. Vyras išsigando ir spruko.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad nusikaltimą įvykdė 32-ejų metų Ukmergės gyventojas. Įtariamasis buvo sulaikytas. Jis ne kartą teistas už įvairius nusikaltimus. Dėl pasikėsinimo padaryti plėšimą jam buvo pateikti įtarimai.

Balandžio 19 d. teismas suėmė įtariamąjį dviem mėnesiams.

Vyras taip pat prisipažino, kad balandžio 12-osios naktį prie Dukstynos pagrindinės mokyklos sudaužė lempą, sugadino vaizdo stebėjimo kamerą bei padegė du šiukšlių konteinerius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją