Kauno apygardos prokuratūra praneša, kad apie 23 valandą Garliavoje prokuroras, vedžiodamas augintinį, išgirdo keistą garsą, panašų į gargaliavimą. Į jį sureagavo ir pareigūno šuo.

Prokuroras, eidamas skleidžiamo garso link, melioracijos griovyje pastebėjo žmogų. Šis viena ranka mojavo, o jo kūnas jau paniręs į dumblą.

V. Rinkevičius, vos pastebėjęs skęstantį vyrą, įbrido į griovį ir už pečių ištraukė žmogų. Paskui iškvietė specialiąsias pagalbos tarnybas.

Atvykę greitosios pagalbos medikai ėmė masažuoti ir šildyti stipriai sušalusį vyrą, o prokuroras iš namų ir atnešė pora kibirų karšto vandens nuplauti purve mirkusį vyrą ir jį sušildyti.

Išgelbėtas vyras greitosios pagalbos medikų buvo pristatytas stebėti į Kauno klinikas. Kitą dieną, vykdymas pro įvykio vietą, prokuroras pasirūpino ir išgelbėto vyro augintiniu. Šis ant kranto ištikimai laukė sugrįžtančio šeimininko.

V. Rinkevičius džiaugiasi, kad žmogui pavyko padovanoti antrąją gyvybę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją