Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Viktorija Raštutytė informavo, kad Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras, vadovaujantis tyrimui dėl galimo nužudymo Plungėje, kreipėsi į teismą su prašymu skirti įtariamam kardomąją priemonę – suėmimą 3 mėnesiams.

Klaipėdos apylinkės teismas šį prokuroro prašymą tenkino. Suėmimo terminas skaičiuojamas nuo nutarties priėmimo dienos balandžio 11 d.

Delfi primena, kad balandžio 8 d., apie 19 val. 48 min., Plungėje, V. Mačernio g., namuose, rastas mirusios 1963 m. gim. moters kūnas su smurto požymiais.

Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešama, kad nusikaltimą tiriantys Klaipėdos apskr. VPK kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atliko daug ne viešo pobūdžio tyrimo veiksmų, bei pasitelkę Plungės policijos komisariato pareigūnus, jau kitą dieną – balandžio 9-ąją, Plungės rajone sulaikė 1974 m. gimusį, praeityje teistą įtariamąjį.

Sulaikytajam nustatytas 2,81 prom. girtumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją