Policija informavo, kad balandžio 8 d.,apie 16.45 val., Klaipėdoje, Taikos pr., vieno iš daugiabučių laiptinėje apie 25-30 metų amžiaus vyras išplėšė iš rankų 1951 m. gimusios moters rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir 30 eurų bei paspruko.

Plėšimą įvykdęs asmuo užfiksuotas laiptinėje įrengta vaizdo stebėjimo kamera.

Netrukus policijos pareigūnams pranešta, jog tą pačią dieną, apie 16.15 val. dar viena moteris nukentėjo panašiu būdu.

Taikos pr., gatvėje, nežinomas asmuo trenkė ir pastūmė 1948 m. gim. moterį, bei iš moters rankų pagrobė jos rankinę, kurioje buvo telefonas „Samsung Galaxy“ ir piniginė su 25 eurais, įvairiomis kortelėmis.

Sulaikyta įtariamasis

Klaipėdos m. PK pareigūnai pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl plėšimų ir vos po kelių valandų sulaikė galimą įtariamąjį – 1988 m. gimusį, praeityje ne kartą teistą, šių metų kovo mėn. pabaigoje iš įkalinimo įstaigos grįžusį vyrą.

Įtariamajam nustatytas 2,48 prom. neblaivumas. Pas asmenį rasti abu plėšimų metu pagrobti mobiliojo ryšio telefonai.

Tyrimui vadovaujanti Klaipėdos apylinkės prokuratūros prokurorė kreipėsi į teismą dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam. Teismo sprendimu asmeniui skirtas suėmimas dviem mėnesiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją