Avarija įvyko J. Balčikonio gatvėje. Važiuodamas pro arką, sunkvežimio kranas užkliuvo ir gerokai apgadino vieną iš „Technopolio“ biurų pastatų.

Įtariama, kad šiukšliavežio vairuotojas važiavo su pakelta krano strėle, naudojama iškeliant požeminius šiukšlių konteinerius. Įvykio padarinius pašalinti atvyko ugniagesiai su autokopėčiomis. Kol dirbo gelbėtojai, eismas J.Balčikonio g. buvo uždarytas.

Žmonės nenukentėjo.

Papildyta:

Sunkvežimis priklauso aplinkotvarkos bendrovei „Ecoservice“. Incidentą pakomentavo įmonės technikos ir logistikos direktorius Andrius Keblys.

„Šeštadienį, balandžio 1 dieną, apie 10 val. ryto, Vilniuje Balčikonio gatve pro pastato arką važiavęs šiukšliavežio vairuotojas strėle užkabino ir sugadino pastato fasadą. Žmonės per incidentą nenukentėjo, vairuotojas nedelsiant apie įvykį informavo reikiamas tarnybas ir bendrovės atstovus.

Automobilis buvo techniškai tvarkingas, avarija įvyko dėl žmogiškosios klaidos, šiukšliavežis važiavo įprastu maršrutu aptarnaudamas priklausančius konteinerius. Bendradarbiaujame su tarnybomis, teikiame visą reikiamą informaciją, taip pat atliekame vidinį patikrinimą. Apgailestaujame dėl situacijos, prisiimsime atsakomybę ir atlyginsime padarytą žalą.

Konteinerių aptarnavimas nesutriks – aktualius darbus perėmė kitas ekipažas.“

Delfi dėkoja Karoliui Markuckui už vaizdo medžiagą!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją