Apie 21 val., lyjant, Vilniuje, Šilo ir V. Grybo gatvių sankryžoje, per pėsčiųjų perėją degant žaliam šviesoforo signalui ėjusią 76 metų moterį kliudė ir sužeidė į kairę sukęs automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 22 metų Indijos piliečio.

Apie 14 Palangoje, Vytauto ir Jazminų gatvių sankryžoje, automobilis „Toyota RAV4“, vairuojamas 49 metų vyro, kirsdamas pėsčiųjų taką, kliudė elektriniu paspirtuku važiavusį 38 metų vyrą.

Apie 18 val. 50 min. Alytaus rajone, krašto kelyje Antakalnis – Jieznas – Alytus – Merkinė (susidūrė automobiliai „VW Passat“ ir „Mercedes-Benz“, vairuojamas 26 metų vyro. „Volkswagenas“ nuvažiavo nuo kelio, nukentėjo 23 metų vairuotojas.

Apie 17 val. 40 min. Klaipėdoje, ties Pilies ir Žvejų gatvių sankryža, automobilis „Mercedes-Benz“, kurį vairavo neblaivus 28 metų vyras (2,98 promilės), atsitrenkė į priekyje važiavusius ir sustojusius automobilius „Mitsubishi Outlander“ ir „Toyota“, vairuojamą 48-erių moters. Nukentėjo automobilio „Mitsubishi“ 32 metų vairuotoja.

Savaitgalį iš viso užfiksuotas 131 eismo įvykis be nukentėjusių žmonių. Apie ketvirtadalis (26 proc.) tokių avarijų įvyko mašinoms susidūrus su gyvūnais: stirnomis, briedžiais, lapėmis, bebru, elniu, šuniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją