Avarija įvyko kovo 19 d., apie 12 val. Šiauliuose gesinti gaisrą važiuojantis ugniagesių automobilis „MAN“, vairuojamas Šiaulių priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesio-gelbėtojo (gim. 1967 m.), įvažiavo į J. Basanavičiaus ir Sodų g. sankryžą, degant raudonam šviesoforo signalui.

Ugniagesiai važiavo su įjungtais garso ir šviesos signalais. Sankryžoje Šiaulių PGV tarnybinis automobilis kliudė važiuojantį automobilį „Toyota Yaris Cross“, vairuojamą vyro (gim. 1956 m.).

Lengvasis automobilis nuo smūgio atsitrenkė į sustojusį „VW Transporter“, vairuojamą vyro (gim. 1969 m.). Per eismo įvykį nukentėjo automobilio „Toyota“ keleivė (gim. 1956 m.).

Moteris buvo nuvežta į ligoninę. Suteikus medicinos pagalbą, nukentėjusioji išleista gydytis namie. Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją