Teigiama, kad vienas jų išsitraukė ginklą ir pradėjo juo grasinti. Po to ginklą užsikišo už kelnių juosmens ir prieš jį stovėjusį vyrą aptalžė. Po smūgių ginklas vėl atsidūrė agresyviojo incidento dalyvio rankoje ir buvo nukreiptas į sumuštąjį. Pastarasis po konflikto liko gulėti ant žemės, o antrasis pasišalino.

Anot nukentėjusiojo, jis buvo ne tik sumuštas, bet į jį buvo ir šauta. Vyras dėl patirtų sumušimų buvo nuvežtas apžiūrėti į Radviliškio, po to į Šiaulių ligoninę. Šautų žaizdų nerasta. Nukentėjusysis buvo neblaivus, jo apsvaigimui nustatyti paimtas kraujas.

Į įvykio vietą atskubėję policijos pareigūnai netruko nustatyti, kad iš įvykio vietos pasprukęs konflikto dalyvis yra 23 metų neseniai iš Radviliškio į Šeduvą atsikraustęs vyras, kuris pareigūnams dėl įvairių teisėtvarkos pažeidimų yra puikiai pažįstamas. Jau po valandos jis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vyrui nustatytas vidutinis – 2,17 prom. girtumas.

Susipyko dėl degtinės butelio

Ginklas, su kuriuo jis grasino, pasirodė esąs tik žaislinis pistoletas. Galutiniam įvertinimui šiuo metu jis perduotas Kriminalistinių tyrimų specialistams. Tad realaus pavojaus nebuvo, tačiau nukentėjusįjį ir aplinkinius išgąsdino – iš kur visiems žinoti, kad ginklas netikras.

Prieš incidentą abu vyrai laiką draugiškai leido alaus bare, o konflikto priežastimi tapo degtinės butelis, kurio savo kuprinėje pasigedo įtariamasis ir alkoholio vagyste apkaltino savo sugėrovą.

Dėl viešosios tvarkos pažeidimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, vaikinui pareikštas įtarimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)