Specialiai Mykolo paieškai sukurtoje feisbuko grupėje antradienį, kovo 14 d., vakare organizatoriai po ilgos tylos praneša, kad 15-mečio paieškos vis dar vyksta.

„Norime patikinti, kad Mykolo paieškos ir toliau vyksta, tačiau žymiai mažesniu tempu – žmogiškasis resursas nėra amžinas.

Esant palankiam orui ir toliau žvalgomos Neries pakrantės, sonarais skenuojamas Neries dugnas, vandens dronu tikrinamos seklesnės vietos, užutėkiai.

Naujos pasitvirtinusios informacijos apie Mykolą neturime“, – rašė organizatorė.

Ieškoma pagalbos

Moteris pasidalino informacija, kad yra ieškomas žmogus, kuris turi patirties konstruojant radijo bangomis valdomus modelius. Atskleidžiama, kad paieška koncentruojama Kauno link.

„Šią savaitę vandens paiešką koncentruojame jau Kauno link.

Susisiekite, jeigu norite ir galite padėti su spec. įranga, kaip vandens dronai, sonarai, echolotai, motorinės valtys. Esame dėkingi už susirūpinimą“, – moteris informavo grupės narius.

Dingo be žinios

Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną, apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)