Kovo 13 d., apie 6 val. Elektrėnų savivaldybėje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, 53 metų vyro vairuojamas krovininis automobilis MAN kliudė pirmąja eismo juosta važiavusį ir kelią barsčiusį traktorių „MTZ Belarus-550“. Nuo smūgio ratinis traktorius nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo 59 metų vairuotojas.

Kelių policijos tarnyba praneša, kad pirmadienį 7 eismo įvykiuose sužeista 10 žmonių, tarp jų 1 nepilnametis.

Apie 7 val. Kretingos rajone, Kvecių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A11 Šiauliai–Palanga tiesioje nuokalnėje nuo kelio nuvažiavo ir vertėsi automobilis „Renault Mégane“. Kelio danga buvo apledėjusi. Sužeista ir į ligoninę paguldyta 46 metų vairuotoja. 45 metų keleivė, pirminiais duomenimis, nenukentėjo.

7 val. 30 min. Marijampolės savivaldybėje, Šimulių kaime, krašto kelyje Marijampolė–Liudvinavas–Krosna į pakelės griovį tiesiame ruože nuvažiavo automobilis „Volkswagen Passat“. Kelio danga taip pat buvo apledėjusi. Nukentėjo 36 metų vairuotoja. Kartu važiavo 10 metų vaikas, jis nenukentėjo.

Dar viena avarija apledėjusiame kelyje įvyko 8 val. 40 min. Kauno rajone, rajoniniame kelyje Vaišvydava–Piliuona–Pakuonis–Pabališkiai, išvažiuodamas iš šalutinio kelio ir stabdydamas, automobilio „Volvo XC90“ 53 metų vairuotojas neišvengė susidūrimo su pagrindiniu keliu važiavusiu „Ford Mondeo“. Nukentėjo šį automobilį vairavusi 28 metų moteris ir kartu važiavusios 22-ejų bei 27-erių keleivės.

Apie 17 val. Panevėžyje, Ukmergės ir J. Basanavičiaus gatvių sankryžoje, į kairę sukdamas automobilis „Citroën“, vairuojamas 37 metų moters, pėsčiųjų perėjoje kliudė nepilnametę, ėjusią per kelią, degant draudžiamam šviesoforo signalui. Nukentėjo 13 metų pėsčioji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją