Apie 13 val. 40 min. kelyje Alytus-Simnas-Kalvarija 19 km susidūrė trys automobiliai. Automobilis BMW 320, vairuojamas vaikino (gim. 2004 m.) nespėjęs sustoti, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Toyota Yaris“, vairuojamą moters (gim. 1975 m.). Automobilis „Toyota Yaris“ nuo smūgio išvažiavo į priešingo eismo juostą ir susidūrė su vilkiku „Scania“.

Ugniagesiai, panaudoję hidraulinę įrangą, iš automobilio „Toyota Yaris“ iškėlė vairuotoją ir perdavė medikams.

14 val. Prienų r. Mačiūnų k. susidūrė 3 automobiliai: „Mercedes-Benz“, „Škoda“ ir „Peugeot Partner“. Trys nukentėję žmonės perduoti medikams.

Vilkaviškyje, Vytauto g., į griovį nuvažiavo ir užklimpo BMW.

14 val. 30 min. Kaišiadorių r., Kelio A1 Vilnius - Kaunas 82 km ties Rumšiškėmis avariją patyrė 4 automobiliai. „VW Passat“ teko traukti iš griovio. Šalia susidūrusių trijų automobilių vairuotojams pagalbos neprireikė, jie užpildė eismo įvykio deklaraciją. Už kelių šimtų metrų įvyko dar viena avarija – į „VW Polo“ atsitrenkė „Toyota Verso“. Vairuotoja išvežta į Kauno klinikas.

15 val. Kaune, Salako g., taip pat susidūrė 3 automobiliai. Policijos pareigūnų prašymu ugniagesiai nupjovė ir patraukė nulaužtą medį, trukdžiusį ištraukti automobilius.

16 val. 30 min. Kauno r. Vigių k. į griovį nuvažiavo „Opel Astra“, nukentėjusių žmonių nebuvo. Ugniagesiai automobilį ištraukė ir nutempė į artimiausią aikštelę.

17 val. netoli Kazlų Rūdos griovyje apvirto ant šono automobilis „Kia Sportage“. Atvykus gelbėtojams, nei automobilyje, nei šalia jo žmonių nebuvo.

17 val. 30 min. Vilkaviškio r. Rūdos k., Marijampolės g., griovyje apvirto BMW. Keturi automobilių vykę žmonės nenukentėjo. Ugniagesiai atvertė automobilį ir ištraukę ant kelio, nutempė į šalia esančią degalinę.

Apie 18 val. 50 min. Alytaus r., Panemuninkėlių k., Normandijos-Nemuno g., moters (gim. 1979 m.) vairuojamas automobilis „Kia“ nuvažiavo nuo kelio. Nukentėjo keleivė (gim. 1976 m.).

Kovo 11 d. 6 val. ryto, Kauno r., Babtuose ugniagesiai traukė į griovį nuvažiavusį automobilį „Ford Focus“.

Apie 8 val. Raseiniuose, Šatrijos g., pagalbos prireikė „Hyundai Trajet“ ekipažui. Mašina, kurioje buvo 4 vaikai stovėjo skersai kelio ir negalėjo pajudėti. Automobilis slydo į šoną ir negalėjo nusileisti nuo kalno. Ugniagesiai patraukė automobilį.

Ugniagesių pagalbos prireikė ir policijos pareigūnams. Skuodo r. ir Švenčionių r. teko traukti užklimpusius policijos automobilius.

Eismo informacijos centras 13 val. pranešė, kad dėl buvusio ir besitęsiančio snygio, šalies vakariniuose ir šiaurės vakarų rajonuose yra sudėtingos eismo sąlygos.

Šalyje mišrūs krituliai: vakaruose ir šiaurės vakaruose stiprus snygis, Utenos rajone – šlapdriba, kituose rytiniuose rajonuose daug kur lietus, pietinėje Lietuvos pusėje vietomis dulksna.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)