Bendrasis pagalbos centras informavo, kad penktadienį 14.35 val. skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Grigiškių sen., A1 kelyje, važiuojant nuo Vilniaus Kauno link, neprivažiavus „Emsi“ degalinės susidūrė 2 automobiliai: BMW ir VW.

Priešgaisrinės pasaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad dėl avarijos susidarė didelės automobilių spūstys, kelio danga yra labai slidi.

Anot ugniagesių, prispaustų žmonių nebuvo, užsitrenkė ir neatsidarė vienos transporto priemonės durys, žmogus negalėjo išlipti.

Policijos duomenimis, nukentėjo trys vaikai (14 metų, 8 metų ir 13 metų) ir vienas suaugęs žmogus. Visi išgabenti į ligoninę.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus greitosios medicinos pagalbos stočiai, Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Spūstys paralyžiavo miestą

Dėl avarijos ir gausiai iškritusio sniego nusidriekė automobilių spūstys. Žmonės praneša, kad visame mieste eismas nejuda.

Slidus kelias ir sniegas apsunkino sąlygas ir vilkikų vairuotojams, jie iš vietos negali pajudėti įvairiuose keliuose (Vakariniame aplinkkelyje, Oslo g., Tūkstantmečio g. ir t. t.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)