Delfi skaitytojas pasidalijo vaizdo medžiaga: oro uoste matyti ugniagesių mašinos ir žmonės, evakuoti iš terminalo. Anot liudytojo, specialiosios tarnybos išsivežė kažkokią moterį.

Lietuvos oro uostų atstovas Tadas Vasiliauskas praneša, kad prieš 11 val. Kauno oro uosto aviacijos saugumo specialistai informavo apie vieno iš keleivių bagaže rastą įtartiną daiktą. Radinys pasirodė panašus į sprogstamą užtaisą. Iškart buvo informuotos visos specialiosios tarnybos.

Kauno apskrities policija ėmė veikti pagal planą „Skydas“, iškviesti „Aro“ išminuotojai.

Specialios tarnybos įvykdė situacijos rizikos vertinimą, kol vyko tyrimas, evakuota apie 200 keleivių, laukusių keleivių terminale.

Po atlikto išsamaus patikrinimo grėsmė nepasitvirtino. Kauno policijos atstovė Dovilė Ežerinskienė informavo, kad įtarimų sukėlęs daiktas – muzikos grotuvas su ausinėmis.

11 val. 25 min. „Skydas“ atšauktas. Oro uosto darbas vyksta įprasta eiga, keleiviai sugrąžinti į terminalus, incidentas skrydžiams įtakos neturėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją