Kovo 5 d. apie 6 val. 30 min. Vilniaus r., Rudaminos sen., Rudaminos k., automobilis BMW, vairuojamas moters, susidūrė su automobiliu „Opel“. Po avarijos BMW iš eismo įvykio pasišalino, bet netrukus policija surado vairuotoją. Paaiškėjo, kad moteris vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo. Praėjus 1,5 val. po avarijos, moteriai nustatytas vidurinis girtumas (1,86 prom.). Už tai gresia baudžiamoji atsakomybė, kaip ir už vairavimą išgėrus.

Beveik tuo pat metu Vilniaus rajone į avariją pateko dar vienas girtas vairuotojas. Apie 6 val. 35 min. Vilniaus r., Zujūnuose, Buivydiškių g., jaunuolio (gimusio 2005 m.) vairuojamas automobilis įvažiavo į namo tvorą. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumas(1,73 prom.).

Kitas automobilis kliudė tvorą Kaune. Apie 23 val. Mosėdžio g. avariją patyrusio automobilio „VW New Beetle“ vairuotojai (gim. 1980 m.) nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,10 prom.).

Apie 17 val. Kauno r., Bernatonių k. automobilis „VW Touran“, vairuojamas neblaivaus vyro (gim. 1989 m.), nuvažiavo nuo kelio. Ir šiam vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,36 prom.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją