Klaipėdos apskrities policija sekmadienį, kovo 5 d., gavo pranešimą, kad Klaipėdoje iš kiemo Ąžuolų g. pavogtas automobilis „Peugeot 307“.

Nuvaryti automobilį buvo paprasta, nes užvedimo rakteliai buvo palikti automobilio salone.

Vagystė pastebėta apie 6 val. ryto, o jau 7 val. 20 min. automobilis rastas griovyje, Kairių g.

Pareigūnai, pasitelkę kinologus su tarnybiniais šunimis, greitai surado įtariamąjį. Paaiškėjo, kad tai nepilnametis (gim. 2007 m.).

Pradėtas vagystės tyrimas.

Papildyta:

Šeštadienį prieš vidurnaktį Klaipėdos rajono policijos pareigūnams buvo pranešta, kad Gargžduose, Alyvų g., iš kiemo buvo pavogtas automobilis „Renault Trafic“. Po kurio laiko transporto priemonė buvo rasta Gargžduose, Žemaitės g.

Tačiau pareigūnams vėl pranešta apie kitos transporto priemonės vagystę – šįkart Klaipėdos g., Gargžduose, pasigesta automobilio „Daewoo“. Jis , kaip ir „Renault Trafic“, kieme stovėjo su salone paliktais užvedimo rakteliais.

„Daewoo“ buvo rastas Gargžduose, Pušų g., prie garažų masyvo. Negana to, tą pačią naktį Gargžduose, Alyvų g., pavagiamas dar vienas automobilis „Opel Zafira“. Jį pareigūnai surado Klaipėdoje, Šiaurės pr., prakirstomis padangomis.

Pareigūnams sekant karštais pėdsakais, gautas pranešimas apie dar vieną vagystę – Klaipėdoje iš kiemo pavogtas automobilis „Peugeot 307“. Kai šis automobilis buvo rastas griovyje, Kairių g., netoli įvykio vietos, kinologai su tarnybiniais šunimis sulaikė įtariamąjį – 2007 m. gimusį vaikiną. Jis uždarytas į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją