Ketvirtadienį, apie 16 val. 35 min., Šiauliuose į Aušros alėjos ir Žemaitės gatvės sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui įvažiavo automobilis „Peugeot“. Į jį atsitrenkė 71 metų vyro vairuojamas automobilis „Mazda 6“, jam degė žalias šviesoforo signalas. Po susidūrimo „Peugeot“ apvirto ant šono, o „Mazda“ atsitrenkė į stovėjimo aikštelėje stovėjusį automobilį „Toyota“. Nukentėjo „Peugeot“ 43 metų vairuotoja.

Kitas automobilis apvirto Mažeikiuose, P. Cvirkos ir Vyšnių gatvių sankryžoje. Iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis „Ford Kuga“, vairuojamas 52 metų moters, nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio automobilio „Hyundai Kona“ ir su juo susidūrė. Nuo smūgio „Fordas“ apvirto ant šono. Nukentėjo „Hyundai“ 42 metų vairuotoja.

Panevėžyje, Katedros ir Ramygalos gatvių sankryžoje, 56 metų vyro vairuojamas automobilis „Fiat Stilo“ pėsčiųjų perėjoje kliudė mažametį vaiką, ėjusį kartu su 28 metų mama. Nukentėjo 4 metų berniukas.

Dar vienas pėsčiasis sužeistas Kauno rajone, Ramučių kaime. Plento gatvėje, magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, automobilis „Volvo V60“, vairuojamas 35-erių vyro, partrenkė į važiuojamąją kelio dalį įėjusį vyrą. 37 metų nukentėjusysis paguldytas į ligoninę.

Kaune, Sukilėlių prospekte, išvažiuodamas iš stotelės, autobuso vairuotojas staigiai stabdė. Tuo metu stovėjusi 87 metų keleivė griuvo ir susižalojo.

Šilutėje, Tilžės ir Šilo gatvių sankryžoje, į kairę sukdamas automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 46 metų moters, susidūrė su dviračiu. Nukentėjo 35 metų dviratininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)