Visuomenės dėmesį patraukė vilnietę ištikusi nelaimė. Trečiadienį ryte moteris rado išniekintą ir apgadintą savo transporto priemonę.

Policija teigė, jog moteris apie 8 val., Vilniuje, Lvivo g., pastebėjo, kad pradurtos automobilio „Mercedes Benz“ padangos bei dažais išpaišytas automobilio šonas. Nuostolis – apie 1 000 eurų. Apipaišytą automobilį moteris rado iš po nakties.

Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 187 str. 1 d. (turto sunaikinimas ar sugadinimas).

Penktadienį Vilniaus apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja Delfi teigė, kad toks atvejis yra nedažnai pasitaikantis.

Anot atstovės spaudai, yra įvykių, kad automobiliai būna apipilami dažais, apibraižomi ar apgadinami, tačiau apipaišomi necenzūriniais ar įžeidžiančiais žodžiai būna išskirtinai retai.

Atskleidžiama, kad iki šiol automobilį išniekinęs ir apgadinęs asmuo nėra nustatytas. Policija dėl įvykio daugiau duomenų neteikia, neatskleidžiama ir ar nukentėjusioji numano tokio išpuolio priežastį.

Automobilį apklijavo įklotais

Praėjusių metų spalio mėnesį Kėdainiuose buvo taip pat išradingai „papuoštas“ automobilis.

Kauno policija informavo, kad šis incidentas įvyko spalio 25 dieną 2022 metais. Delfi duomenimis, merginos BMW automobilis buvo apklijuotas higieniniais įklotais, ant jų buvo pripilta raudonų dažų, taip stengtasi imituoti kraują.

Anot pareigūnų, asmuo taip pasielgęs nebuvo nustatytas.

Kauno atstovė pabrėžė, kad jei yra randamas išniekintas automobilis pareigūnai ragina jiems apie tai pranešti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)