Kaip informavo Policijos departamentas, vasario 26 d., apie 12 val. 35 min., Elektrėnų sav., Medžiolų k., atvykusiems aplinkos apsaugos pareigūnams tikrinti gautą pranešimą dėl nelegalios statybos sodyboje, vyras sužalojo Trakų aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūną (gim. 1971 m.) ir pasišalino.

Pareigūnas, suteikus med. pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Įtariamasis nustatinėjamas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 286 str. (pasipriešinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui).

Papildyta

Aplinkos apsaugos departamentas informuoja, kad vykdant tarnybines funkcijas buvo sužalotas Trakų aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnas. Įtariamasis asmuo iš įvykio pasišalino, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Atvykus tikrinti gautą pranešimą dėl nelegalios statybos sodyboje ir nelegalaus automobilių ardymo, Medžiolų kaime, buvo sužalotas Trakų aplinkos apsaugos inspekcijos pareigūnas.

Po incidento įtariamasis asmuo iš įvykio vietos pasišalino. Buvo iškviesti policijos pareigūnai. Sužalotas aplinkosaugininkas kreipėsi į medikus. Po medikų apžiūros aplinkosaugininkas gydomas ambulatoriškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)