Informaciją apie Panevėžio apygardos prokuratūros veiklą teikianti Generalinės prokuratūros Komunikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Stundžienė pirmadienį Delfi informavo, kad avariją sukėlęs BMW vairuotojas nebuvo suimtas, jam buvo paskirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti.

Teigiama, kad įtariamasis nėra teistas.

Paaiškėjo, kad žuvo tėvas ir sūnus, su jais kartu važiavusi moteris yra registruota toje pačioje vietoje. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko netoli jų namų.

Kraupi avarija

Delfi primena, vasario 24 d., apie 19 val. 30 min., Panevėžio r., kelio Rokiškis - Panevėžys 103 km, automobilis „BMW 525“, vairuojamas neblaivaus (1,05 prom.) vyro (gim. 1962 m.), atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Fiat Punto“, vairuojamą moters (gim. 1997 m.).

Po smūgio automobilis „Fiat“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais važiavusiu automobiliu „Honda Civic“, kurį vairavo moteris (gim. 1972 m.).

Per eismo įvykį žuvo automobiliu „Fiat“ važiavę vyras (gim. 1983 m.) ir berniukas (gim. 2019 m.) bei sužalota moteris, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Taip pat sužalota automobilio „Honda“ vairuotoja, kuri dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyta į ligoninę.

Įtariamasis buvo uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 6 d. (kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)