Sekmadienį specialiai Mykolo paieškai sukurtoje feisbuko grupėje organizatoriai pasidalino žinia apie tęsiamą dingusio 15-mečio paiešką.

„Tęsiame Mykolo paieškas. Šiandien 5 kateriai/motorinės valtys su specialia įranga žvalgė Nerį didesniame nei 50 km ruože. Baidarėmis paieška vyko iki pat Kernavės. Ačiū paieškų dalyviams, kurie skiria ne tik savo laiką, bet ir įrangą, ją atsiveža iš įvairiausių Lietuvos vietų“, – rašoma grupėje.

Pranešama, kad žmonės dažnai teiraujasi, kodėl Mykolo ieškoma tik upėje. Organizatoriai nurodo, kad yra patikrinta daug vietų ir jų yra labai daug.

„Jau buvome minėję, bet pasikartosime, kad apieškomi ir apleisti namai, šuliniai, vamzdžiai. Taigi, jeigu norite pasidalinti savo įžvalgomis, mums galite parašyti. Kol neturime kitos informacijos, paieškos ir toliau bus koncentruojamos upėje ir šalia jos“, – teigia organizatoriai.

Be visos pateiktos informacijos yra dėkojama nenuilstantiems paieškų dalyviams.

Dingo be žinios

Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link.

Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)