Specialiai Mykolo paieškai sukurtoje feisbuko grupėje organizatoriai pasidalino informacija apie paiešką vandenyje.

„Tęsiame Mykolo paieškas vandenyje, ieškome savanorio galinčio šį savaitgalį pasijungti prie paieškos vandenyje komandos, kuris turėtų ir mokėtų valdyti sonarą.

Tikiu, kad mūsų grupėje tikrai yra tokių, jei pažįstate sonarininką pasidalinkite su juo šia žinute“, – rašo organizatorė.

Žvilgsnis nukrypo į žvejus

Grupės nariai pradėjo komentuoti, kad prie paieškos reikia prijungti ir žvejus. Manoma, jog tai padėtų surasti Mykolą.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas pasidalino informaciją, kad gelbėtojai nenustoja ieškoti jaunuolio, trečiadienį (vasario 22 d.) buvo bevaisė.

Teigiama, kad buvo tikrinta Neries upė ties Sluškų g. Išžvalgytos pakrantės nuo Sluškų g. iki Valų k. Dingęs vaikinas nebuvo rastas. Gelbėtojai pasitelkė vandens motociklą bei valtį.

Dingo be žinios

Delfi primena, kad paauglys vasario 4 dieną apie 12 val., išėjo iš namų, paskutinį kartą draugai jį matė 16 val. prie Vingio kino teatro. 16 val. 30 min. jis vaizdo skambučiu susisiekė su draugu.

Vaizdo kameromis užfiksuota, kad 16 val. 10 min. jis išlipo iš 4 maršruto troleibuso Kražių stotelėje ir nuėjo Neries link. Savanoriai prie Žirmūnų tilto rado Mykolo striukę ir kuprinę, vėliau ir telefoną, banko kortelę bei ausines.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją