Policija praneša, kad vėlų pirmadienio vakarą Kauno apskr. VPK buvo gautas pranešimas, jog laikotarpiu nuo 23.00 val. iki 00.00 val. Kaune, Statybininkų g., iš aptvertos aikštelės pavogtas automobilis „Chevrolet Volt“ (pagamintas 2012 m.).

Kauno apskr. VPK Operatyvaus valdymo skyriaus specialistai per miesto vaizdo stebėjimo kameras pastebėjo dingusį automobilį ir apie jį pranešė kolegoms iš Reagavimo valdybos, kurie ir ieškojo dingusio automobilio. Apie 01.00 val. Kaune, T. Masiulio g., pareigūnai sustabdė automobilį „Chevrolet“ vairavusį vyrą.

Pareigūnai nustatė, kad vairuotojas (gim. 2002 m.) ne tik galimai vairavo dingusį automobilį, bet ir buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,00 prom. ir surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl vairavimo išgėrus.

Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijai už panašias nusikalstamas veikas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio komisariato pareigūnai dėl šio įvykio atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metu.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 3-ojo skyriaus prokurorai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją