Apie išpuolį mergaitės motina papasakojo gyventojų feisbuko grupėje.

„Ėjo nuo mokyklos „Iki“ parduotuvės link. Ją sustabdė vyresnio amžiaus vyras, kišo ranką į veidą ir sakė uostyti. Klausė, kodėl be mamos? Kvietė į svečius saldainių valgyti.“

Motina džiaugiasi, kad dukra susiprotėjo pabėgti pas netoliese dirbančią močiutę.

„Perspėkite vaikus, kad prie mokyklos vyksta tokie dalykai ir kad jokiais būdais nekalbėtų su nepažįstamais“, – ragina mergaitės mama.

Moters teigimu, apie įvykį buvo pranešta policijai. Kol pareigūnai pildė dokumentus, apie tokį patį išpuolį pranešta Taikos g.

Vilniaus apskrities policija informavo, kad informaciją apie tokį įvykį turi. Pareigūnai įvykio vietoje apklausė mergaitę ir surinko medžiagą dėl viešosios tvarko pažeidimo.

Apie 15 val. buvo gautas pranešimas apie Taikos g. viename iš kiemų vaikštantį senyvo amžiaus vyrą, siūlantį vaikams saldainių.

Pranešėjai užkalbinus vyrą, šis tapo agresyvus ir ėmė rusiškai įžeidinėti moterį.

Atvykus policijos pareigūnams, pranešėja jokių pretenzijų nepareiškė, tik nurodė kryptį, kur pasišalino įtariamasis.

Tai jau ne pirmas išpuolis prieš moksleives Vilniuje.

Vasario 6 d. Vilniuje, Pašilaičiuose, Medeinos g., prie mokyklos buvo užpulta 18 metų mergina. Jai pavyko apsiginti ašarinėmis dujomis.

Vasario 1 d. sostinės centre, Žvėryne, vyras nusitempė į miško masyvą iš mokyklos ėjusią 15-metę ir ją galimai išžagino.

Policija pranešė, kad šiuo nusikaltimu įtariamas nepilnametis buvo sulaikytas.

Dvi savaitės iki pastarojo įvykio buvo užpulta į mokyklą Karoliniškėse einanti 12-metė. Policija teigia, kad pastarieji įvykiai – nesusiję.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją