Įvykį užfiksavęs Naujininkų gyventojas pasakojo Delfi, kad tai įvyko šeštadienį, vasario 18 d., apie 17 val. 25 min.

Eidamas iš parduotuvės S.Dariaus ir S.Girėno g., vyras iš tolo pastebėjo kitoje gatvės pusėje išrikiuotus apie 10 žmonių žmones pakeltomis rankomis. Gyventojas filmuodamas priėjo arčiau, bet policininkas paprašė nefilmuoti.

Žmogus pakluso pareigūno prašymui, bet įrašą paviešino feisbuke.

Naujininkų gyventojas Delfi teigė, kad šiame rajone yra didelė narkomanų problema. Kai kuriuos jau pažįsta iš veido. Anot vyro, kartais narkotikai platinami net prekybos centro tarpduryje. Žmonės bijo naudotis čia įrengtu bankomatu.

Todėl tokią akciją, kurioje dalyvavo net keli policijos ekipažai, daugelis komentatorių vertino tik teigiamai.

Pasidomėjus Vilniaus policijoje, paaiškėjo, kad ši operacija nebuvo susijusi su narkotikais. Policijai buvo pranešta, kad stoties rajone pavogtas mobilusis telefonas „iPhone 14“. Nukentėjusysis pranešė įtariamųjų požymius.

Ieškodami požymius atitinkančių įtariamųjų, pareigūnai patikrino kelis panašius žmones. Dviem iš jų įteikti kvietimai atvykti į policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją