Pirminiais duomenimis, 12.23 val. buvo gautas pranešimas, kad Vilniaus rajone, Didžiosios Riešės kaime, Mediniškių ir Riešės gatvių sankryžoje, įvyko avarija.

Teigiama, kad susidūrė GMP automobilis ir „Toyota“.

Anot policijos, apie įvykį pranešęs asmuo teigė, jog medikai važiavo su įjungtais švyturėliais ir garso signalu, o eismo įvykis įvyko „Toyota“ automobiliui nepraleidus GMP.

Automobilio „Toyota“ vairuotojas sako, kad matė greitosios pagalbos automobilį tolumoje.

„Įvažiavau į sankryžą pirmu ar antru bėgiu, greitis tikrai nebuvo didelis. Nė iš šio, nė iš to (...) greitoji į mane atsitrenkė. Greitosios vairuotojas pats pripažino, kadangi buvau šimtu procentu įvažiavęs į sankryžą, ir specialusis transportas su švyturėliais ir garsiniais signalais turi įsitikinti, ar mašina nėra įvažiavusi į sankryžą“, – pasakoja „Toyota“ vairuotojas. Jis mano, kad dėl avarijos kaltas vyras, vairavęs greitosios pagalbos mašiną. „Jis pats paminėjo, kad mano mašina yra pilka, rūkas, šlapia, sako gal ir nepastebėjau“, – teigia automobilio „Toyota“ vairuotojas

Per avariją žmonės nenukentėjo.

Kol avarijos vietoje dirbo policijos pareigūnai, susidarė mašinų spūstis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją